Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кога светва лампата за бензина?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
Моята харчи малко повечко извън града,но като цяло съм доволен от разхода,градцо е към 12-14л.,нормално е!
Нивомера и при мен се държи много странно,зареждам я до горе,показва си много коректно докато не стигне 1/4 и започва да показва каквото си иска,но не повече от 1/4
и аз зареждам разбира се,за да няма изненади!156 2.0TS 155к.с.+ремап
Comment
-
...
Колеги ще използвам темата да попитам за моя нивомер на бензина който май отказа.Значи преди 3-4 дена ми светна лампата на бензина,но не беше минала под 0,аз карам на газ,на бензин само паля.На следващия ден стрелката беше паднала и под нулата,все едно няма и капка,сипах и 20 лв и нищо,викам сега като мина през някой наклон ще си покаже ама не,вечерта я оставих в наклон,но сутринта пак си свети лампата и стрелката не мърда от дъното,сипах още за 10 лв,но пак никой.Та мисля че стрелката не отчита,подчукнах я ,не се оправя,кажете някакво решение,има ли датчик,къде се намира,как се сменява,или каквото и друго да еAlfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Надуване на резервоара
сега карам 2.0 тс
преди имах 1.8тс-и нейния резервоар в горещо време се надува от топлото и вдига сондата и показва пьлен резервоар,дори да е с малко бензин,но след 5 минутки се корегира и показва вярно.за наклоните знаете всички[SIGPIC]
Comment
-
Или по бензиностанциите ни ме шибат или нещо не е както трябва с тая кола...и на Ромпетрол и на Еко, като зареждам до горе, като ще пътувам до морето, сипвам бензин в почти празен резервоар. Стрелката е почти изцяло покрила червения сектор, някакви си 2-3 литра. Аз винаги пълня до горе, но с връх, тоест така че да "прелее" от гърлото на резевоара. На различни бензиностанции и колонки, винаги ми дава, че съм сипал 66 литра и тези 2-3 които имам...се получава 68-9 литра гориво, при резевоар 63...Тия 5-6 литра къде бягат?! Има ли значение, че пълня до преливане, а не до щракване на пистолета?!ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
Comment
-
Е аз тая стрелка не мога да я разбера. Като дам контакт на равно, преди да запаля, показва примерно преди 1-вата черта след червеното, а като тръгна отива в резервата и светва лампата. И така докато си карам не стига пак до първоначалното положение. Та се чудя на кое да вярвам. То аз съм си наи не е болка за умиране ама все пак.
----------------------
156 SW 1.8TS 07.2001
Fiat Tipo 1.4Mi
----------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от mmitaka83 Покажи съобщениеЕ аз тая стрелка не мога да я разбера. Като дам контакт на равно, преди да запаля, показва примерно преди 1-вата черта след червеното, а като тръгна отива в резервата и светва лампата. И така докато си карам не стига пак до първоначалното положение. Та се чудя на кое да вярвам. То аз съм си наи не е болка за умиране ама все пак.
ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщениеИли по бензиностанциите ни ме шибат или нещо не е както трябва с тая кола...и на Ромпетрол и на Еко, като зареждам до горе, като ще пътувам до морето, сипвам бензин в почти празен резервоар. Стрелката е почти изцяло покрила червения сектор, някакви си 2-3 литра. Аз винаги пълня до горе, но с връх, тоест така че да "прелее" от гърлото на резевоара. На различни бензиностанции и колонки, винаги ми дава, че съм сипал 66 литра и тези 2-3 които имам...се получава 68-9 литра гориво, при резевоар 63...Тия 5-6 литра къде бягат?! Има ли значение, че пълня до преливане, а не до щракване на пистолета?!ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
Comment
-
A, с гЪзова Виале не ми се вярва да работи помпата. Въпроса ми беше кое е реалното показание ама карай. Като гледам какви капацитети не знаят отговора, явно няма такъв.----------------------
156 SW 1.8TS 07.2001
Fiat Tipo 1.4Mi
----------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от mmitaka83 Покажи съобщениеA, с гЪзова Виале не ми се вярва да работи помпата. Въпроса ми беше кое е реалното показание ама карай. Като гледам какви капацитети не знаят отговора, явно няма такъв.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от milev86 Покажи съобщениеИли по бензиностанциите ни ме шибат или нещо не е както трябва с тая кола...и на Ромпетрол и на Еко, като зареждам до горе, като ще пътувам до морето, сипвам бензин в почти празен резервоар. Стрелката е почти изцяло покрила червения сектор, някакви си 2-3 литра. Аз винаги пълня до горе, но с връх, тоест така че да "прелее" от гърлото на резевоара. На различни бензиностанции и колонки, винаги ми дава, че съм сипал 66 литра и тези 2-3 които имам...се получава 68-9 литра гориво, при резевоар 63...Тия 5-6 литра къде бягат?! Има ли значение, че пълня до преливане, а не до щракване на пистолета?!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение63l + 7l резерва, че човекът може и да повярва.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеХайде малко по сериозно, че човекът може и да повярва.
ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
Comment
Comment